top of page

Sonoelastografie

Sistemul ultrasonografic HITACHI Arrieta V70 este o platforma compacta cu performante extraordinare. Tehnologia inovativa HI-VUE ofera baza unor viteze de procesare a semnalelor care nu au fost posibile pana acum. Functii de o inalta intensitate pot fi calculate acum in timp real. 

Rezultate Analize:

Afla rapid si simplu rezultatele analizelor tale

Sonoelastografia este una dintre cele mai moderne metode de explorare neinvaziva.

Prin aceasta metoda de ecografie, se evalueaza elasticitatea tesuturilor si se pot pune in evidenta tumori de dimensiuni foarte mici. Sonoelastografia prezinta doua mari avantaje:

- nu iradiaza;

- descopera cancerul in stadiu incipient cu o acuratete de peste 90%.

Se pot realiza:
  • Sonoelastrografie-san
  • Sonoelastografie-tiroida
  • Sonoelastografie-prostata
  • Sonoelastografie ganglionara

Este cel mai puternic sistem din clasa sa, suportand toate aplicatiile principale si oferind acces la module premium ca de exemplu Elastografia In Timp Real Hitachi, Sonografia Virtuala In Timp Real, cea mai noua tehnologie, formator de unda de banda larga si capabilitati de procesare cu viteza ultrarapida.

Acest aparat poate detecta pana si cele mai mici leziuni si distinge cu usurinta structurile de tesut intre ele. Rezultatul este un contrast al imaginii fara precedent chiar si la pacientii dificil de scanat. Examinarea cu substante de contrast de generatia a II-a permite obtinerea imaginilor perfecte, necesare in diagnosticarea tumorilor suspecte.

Elastografia in timp real ofera capacitatea de diagnoza a tumorilor greu sau chiar imposibil de efectuat pe imaginea B normala, prin afisarea pe ecran a duritatii tesutului.

            Medicina Muncii:

 

Oferim servicii complete de medicina muncii cu posibilitatea de a le efectua pentru un numar mare de persoane (peste 100 persoane/zi).

Solicitati o oferta personalizata acum!

bottom of page