top of page
Dr. Mitrica Simona

Medic primar Medicina muncii

 

MEDICINA

MUNCII

Oferim servicii complete de medicina muncii intr-un singur sediu (inclusiv examene radiologice); toate examenele medicale necesare avizarii se efectueaza operativ in cursul aceleiasi zile in maxim 2-3 ore; avem posibilitatea de a efectua serviciile de medicina muncii pentru un numar mare de persoane (peste 100 de persoane/zi).

In cadrul policlinicii functioneaza cabinetul de Medicina muncii, inregistrat in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale la DSP Dolj unde lucreaza doi medici specialisti de medicina muncii ce asigura un program de 12 ore/zi.

Examenele medicale la angajare, periodic si la reluarea activitatii precum si analizele de laborator, se vor efectua la indicatia medicului specialist de medicina muncii in functie de fisa de riscuri conform H.G. nr. 355/2007 cu modificarile si completarile H.G. nr. 1169/2011.

Pentru a nu perturba activitatea unitatii, putem efectua examenele medicale si recoltarea probelor biologice pentru analize la sediul beneficiarului, prin deplasarea echipei de specialisti si a aparaturii necesare (dispunem de aparatura ultramoderna, performanta, portabila). Salariatii, conform unui grafic stabilit de comun acord vor fi programati pentru examenul medical periodic.

Dr. Tiris Adina

Medic primar Medicina muncii

 

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

Mesajul a fost transmis cu succes. Multumim!

SOLICITA OFERTA

Vezi aici termenii si conditiile de utilizare site.

bottom of page